Maskeradfester...are the shit!

Jag har varit på så många jävla maskeradfester nu... jag älskar dom haha. Jag vill ha en maskeradfest på min födelsdag igen!

Pub golf:


Moulin Rouge med löshår:


Militärfest:

Skolflickor:


Änglar och djävlar

Gangsters och wrestlers



Gott och blandat





Jag saknar mina vänner, de bor så långt borta. Vi alla färdiga med universitet och fick jobb. Så jag antar att livet går vidare. Snart bor jag i Stockholm i alla fall... :) Jag ser fram emot det.

Pole dancing

Jag älskar pole dance, så roligt och riktigt bra för din fitness. En av de första sakerna jag ska göra när jag kommer bo här är att börja dansa pole dance igen, med en pole dance klass.



Mitt rum är ett skithål på bilden, förlåt!

Stockholm på fredag!

Jag kan inte vänta, så jävla glad att vara åker till Stockholm på fredag! Jag hoppas att det inte är kallt...

som första gången...


Mina nya inköp...

Hej, så jag vet jar är inte så bra på att blogga, MEN här är lite bilder på mina nya inköp.

Skor från Asos.com

Jacka från bankfashion.co.uk
Puss

Grekland 2010

Jag åkte TILL  grekland i augusti med älskling och hade en jätterolig tid
[22:41:28] Philip Tonelid says: den bästa delen av resan var att träffa min älskling och spendera tid med honom, men den andra bästa delen av resan var maten :)
[22:41:48] Philip Tonelid says: Här är lite bilder från kreta och maten :)
Jag åkte till grekland i augusti med älsklingen och hade en jätterolig tid
Den bästa delen av resan var att träffa min älskling och spendera tid med honom, men den andra bästa delen av resan var maten :)
Här är lite bilder från kreta och maten :)
Godnatt allihopa :)

Swedish house mafia, jag älskar dom! <3

Jag äääälskar den här låten!

Stockholm fringe festival :)

Jag fick just reda på att stockholm har/ska ha sin första "fringe festival" - Stoff. Jag tycker att jag får titta på "I take the donkey donk butt" eftersom reklamen säger:
Shakespeares En Midsommarnattsdröm osar sex - ja! Fuck kön
och Fuck åsnan! Svenske mimartisten Tobias Andersson och tyske
performancekonstnären Anna Peschke skapar utifrån Shakespeares
hetaste komedi en snabb, rolig och x-rankad lek med sig själva och fyra
“kärleksdockor”.
"Shakespeares En Midsommarnattsdröm osar sex - ja! Fuck kön
och Fuck åsnan! Svenske mimartisten Tobias Andersson och tyske
performancekonstnären Anna Peschke skapar utifrån Shakespeares
hetaste komedi en snabb, rolig och x-rankad lek med sig själva och fyra
“kärleksdockor”."
Haha faan vad roligt! I England måste alla lära sig ett antal av shakespeares föreställningar så jag känner till en midsommarnattsdröm mycket bra. Det kostar 45kr, så om det är skit är jag i alla fall inte fattig :P

Jag älskar thai mat <3

Jag älskar thai mat så mycket, min favorit thai mat är "Pad thai" - nudlar, lök, jordnötter, morot, kyckling och lime. Jag vill verkligen resa till Thailand och äta thai mat hela tiden :D Jag ska skriva massa mer imorgon. måste sova nu!



Godnatt allihopa :)

Billys Pannkakor =P

HAHA Billys gör pannkakor! Ser inte så gott ut :P I tre smaker, hallon, äpple och choklad. Jag tror att jag skulle bli lite tjock efter att äta några :P Eller mikrovågsugnen skulle bränna den! Usch, vem kan inte göra pannkakor? Lata människor.
Ser vidrigt ut :P
Puss o Kram

Packa, packa och mera packa

Så, jag åker till Stockholm om en vecka och måste packa nu. Jag tar med mig min minsta resväska och tror inte att mina kläder kommer få plats. Men, min största resväska är för stor, lite pinsamt på bussen. Jag ska sitta på resväskan och be att allt får plats.

Jag kan inte vänta på att få fika i Stockholm igen :) Och såklart, träffa min pojkvän :P Jag ska få träffa hans familj (farmor, pappa, osv), och många av hans vänner. Jag hoppas att jag talar bra svenska, men jag vet inte, har bara en vecka kvar att öva innan jag måste prata det. Så jag antar att jag kommer att tala mest på engelska, vilket är synd, men ingen vill nog lyssna på mig och min dåliga svenska :P

Såvida de inte vill skratta åt mig :P



JAG ÄLSKAR ATT FIKA :D

Godnatt allihopa

Sverige Demokraterna och det rasistiska BNP i England - Nej tack

Jag förstår inte varför människor röstar på ett rasistiskt parti. I det Engelska valet 2010 röstade 563,743 människor för det mest rasistiska partiet i England (BNP - British National party). Varför? Jag vet inte. Efter att ha läst om Sverige Demokraterna och deras politik, så tycker jag att BNP är mer rasistiska, om det är möjligt.
  • På frågan i 1993 om BNP var rasistiskt, säger dess vice ordförande Richard Edmonds, "Vi är 100 procent rasistiska, ja". Grundare John Tyndall förkunnade att "Mein Kampf är min bibel".
Partiet anser inte att icke-vita människor som britterna, även om de har fötts i Storbritannien och är naturaliserade brittiska medborgare. I stället har Griffin att "icke-européer som stannar", medan skyddas av brittisk lag, "kommer att betraktas som permanenta gäster".
  • Partiet anser inte att icke-vita människor som britterna, även om de har fötts i Storbritannien och är naturaliserade brittiska medborgare. I stället har Griffin att "icke-européer som stannar", medan skyddas av brittisk lag, "kommer att betraktas som permanenta gäster".
Jag hatar BNP och SD

Jag har en dålig morgon

Har du någonsin kändt ful, tjock eller värdelös? När du ser något du inte gillar? Som gör att du känner dig ful? Jag lovade mig själv aldrig titta på "perfekta människor" på fb igen. De får vara fint och se perfekta ut men jag gissar att perfekt utseende inte varar för evigt. Jag tycker jag har vanligt utseende och känner mig vanlig men jag är jävligt rolig. Hoppas att det är värt något :P

Jag hatar Stockholm för en anledning - alla flickorna och kvinnor är så jävla smala

I England, jag är smala, men i Stockholm är jag tjock. Jag oroade aldrig om min vikt innan jag gick till Sverige

Trött häst

Jag är en trött häst ikväll, jag arbetar 7.30 - 18.30 och vill bara sova nu. Imorgon är jag ledig! Tack gode gud   Jag kommer att vara lat och jag kommer att älska det. Förlåt för en kort blogg men jag ska sova nu... Jag lovar att skriva massa mer imorgon
Godnatt allihopa
Jag är en trött häst ikväll, jag arbetar 7.30 - 18.30 och vill bara sova nu. Imorgon är jag ledig! Tack gode gud.   Jag kommer att vara lat och jag kommer att älska det. Förlåt för en kort blogg men jag ska sova nu... Jag lovar att skriva massa mer imorgon!

Godnatt allihopa!

Jag älskar smink, lite för mycket...

Åh, jag måste köpa mig nytt smink. Jag behöver Dior
foundation. Diors smink är verkligen något jag kan
rekommendera, jättedyrt men det ser ut så bra. Jag bara
använder smink när jag åker någonstans som en pub
eller en klubb men det är bra till köpa nytt smink
varje år så det håller sig fräscht. Jag ser alltid
smink och vill att köpa det men måste jag komma ihåg
att jag bara använder smink ibland. Spara lite
pengar! Nu jag slutade snus, jag har lite mer pengar
och också köpte min bil, 2000kr i månader har jag
extra. Denna här månader köpte jag flygbiljetter så
har inte sparat några pengar. Jag ser fram emot
ocktober när kommer jag har mer pengar
Åh, jag måste köpa nytt smink. Jag behöver Dior foundation. Diors smink är verkligen något jag kan rekommendera, jättedyrt men det ser så bra ut. Jag använder bara smink när jag åker någonstans som tex en pub eller klubb, men det är bra att köpa nytt smink varje år så det håller sig fräscht. Jag ser alltid smink och vill alltid köpa det, men jag måste komma ihåg att jag bara använder det ibland. Spara lite pengar!

Jag har slutat snusa också, så där sparar jag lite, plus att min bil är betald och klar. Så det blir 2000kr extra i månaden. Den här månaden har jag också köpt flygbiljetter så jag har inte sparat några pengar alls.

Jag ser fram emot oktober när jag kommer ha mer pengar!
Puss o kram!

Mitt hjärta tillhör Stockholm...

Det är en vecka och fem dagar kvar tills jag åker till Stockholm. Jag är så glad och kan inte vänta! Jag ska åka till Stockholm central och kommer ta måååånga bilder eftersom jag inte tog så många i februari, ungefär tjugo :P Min vän bor i Stockholm i två år pga att han studerar på universitet här, så jag ska träffa honom och åka till Gamla stan, Djurgården etc...
Ikväll tittar min pojkvän på SVT (valet) och det verkar som att alliansen är vinnare, jag hoppas att det är en bra sak!
Det är en vecka och fem dagar kvar tills jag åker till Stockholm. Jag är så glad och kan inte vänta! Jag ska åka till Stockholm central och kommer ta måååånga bilder eftersom jag inte tog så många i februari, ungefär tjugo :P Min vän bor i Stockholm i två år pga att han studerar på universitet här, så jag ska träffa honom och åka till Gamla stan, Djurgården etc...
Ikväll tittar min pojkvän på SVT (valet) och det verkar som att alliansen är vinnare, jag hoppas att det är en bra sak!
haha jag är så trött, så ska sova nu. Godnatt allihopa!

Lära mig mer Svenska och Hemnet.se

Ikväll jag lära mig mer Svenska medan min pojkvän titta på tv (en film - 300). Det är inte så roligt att lära hela tiden medan manniskör har mycket kul utan mig. Lära Svenska, läsa  Svenska, prata svenska, mer mer mer NU. Jag vill att vara bra så måste jag lära och håll käften. Jag alltid gör fel också, kan inte vara bra. jag försöker så mycket hela tiden, om jag lära mer, min huvud kan explodera. Varför jag kan inte vara bra på svenska? jag vet inte. jag bara vet att jag vill så mycket till vara flytande på svenska en dag och en dag snart.
Jag tycker eftersom min vänner bor inte nära till mig längre, jag har inget att gör till min tid. så sluta nu och hall käften. Många manniskör skulle döda för
Ikväll ska jag lära mig mer Svenska medan min pojkvän tittar på tv (en film - 300). Det är inte så roligt att lära sig hela tiden medan människor har så mycket kul utan mig. Lära sig svenska, läsa svenska, prata svenska, mer mer mer NU. Jag vill vara bra så att jag måste lära mig och hålla käften. Jag gör alltid fel också, kan helt enkelt inte vara bra. Jag försöker så mycket hela tiden, men om jag lär mig mer så exploderar mitt huvud. Varför kan jag inte bara vara bra på svenska? Jag vet inte. Jag vet bara att jag så gärna vill kunna svenska flytande en dag, en dag snart.
Eftersom mina vänner inte bor så nära mig längre, så har jag inget att göra av min tid. Så sluta nu och håll käften. Måste människor skulle döda för de möjligheterna jag har i mitt liv. Måste sluta vara så otacksam.
Men allt är inte dåligt!
Min pojkvän söker ett jobb så LYCKA TILL :) När älskligen har ett jobb, vi (jag älsklingen, älsklingens mamma och pappa) kommer vi börja titta på lägenheter på hemnet.se. Jag tittar på hemnet nu, men jag borde inte eftersom jag ser så många jag älskar men inte kan köpa.
Ps Aion har bara patchat upp 64% sedan igår. Jag hatar det engelska bredbandet. >_<
Godnatt allihopa :)

Wow och Aion

Jag tänkte att det kanske skulle vara kul att börja spela wow igen : )
Så, nu jag väntar på att den ska patcha upp och patcha upp och patcha upp, för fyra JÄVLA TIMMAR
Jag tänkte att det kanske skulle vara kul att börja spela wow och Aion igen :)

Så, nu väntar jag på att den ska patcha upp och patcha upp och patcha upp, i sju JÄVLA TIMMAR (och mer nu... nästan tjugo timmar när detta har slutat...)

Jag hoppas att det är klart innan jag vaknar :)

Godnatt allihopa!

Min fina bil och mer...

Min fina bil har passerat sin besiktning idag! Tack gode gud :) Jag köpte också en vinterjacka, den är mycket fin och så varm :) Nu kanske jag har en chans att överleva den här vintern. Den är svart och vit inuti med ull i huven. En av mina bästa vänner Lisa, köpte en nyckelring och ett shotglas till mig från Disney land Florida, hon arbetade där i somras. Jag blev jätteglad! Jag måste packa för att åka till Sverige snart!


Godnatt allihopa :D

SHOPPA!

idag jag köpte:
1 jeans
1 par skor
1 topp
Det kostade mig 600kr, detta är varför jag tycker att Sverige är SÅ JÄTTEDYRT. Det är så billigt att köpa i England. jag var lite chockad när jag såg Sveriges priser.
Idag jag köpte:
1 jeans
1 par skor
1 topp
Det kostade mig 600kr, detta är varför jag tycker att Sverige är SÅ JÄTTEDYRT. Det är så billigt att köpa i England. jag var lite chockad när jag såg Sveriges priser.
Denna är toppen jag köpte -
Godnatt allihopa!
:)

Två månader utan portionsnus

och jag vill inte döda människor nu!
Snus är dåligt för dig!
Det är så jävla svårt att sluta :(
OCH jag har lite mer pengar nu.
Snart kan jag köpa högklackat!


Tatueringar

Jag vill verkligen ha en till tatuering. Jag har två tatueringar nu, en på min hals och ett på mina revben. Tatueringen på min hals var min första (i november) och är japansk kanji. Den betyder "varje ögonblick endast en gång" "一 期 一 会". Denna betyder "att göra det mesta av allt i världen".

Alla mina tatueringar har en betydelse och tatueringen på mina revben har en fin betydelse.
"לעולם תוכל להיות רק אדם אחד, אבל אדם אחד אתה יכול להיות העולם" - denna är hebreiska och den betyder "För hela världen är du kanske bara en person, men för en person kan du vara hela världen." (Tack för översättningen Thomas :D ).

Jag har en japansk vän och en vän från Israel (han talar och skriver hebreiska) så jag vet mina tatueringar är okej.

Nu jag vill ha en tatuering på min fot, en bild eftersom alla mina tatueringar är skrifter.
Puss o kram :)
ag vill verkligen ha en till tatuering. Jag har två tatueringar nu, en på min hals och ett på mina revben. Tatueringen på min hals var min första (i november) och är japansk kanji. Den betyder "varje ögonblick endast en gång" "一 期 一 会". Denna betyder "att göra det mesta av allt i världen". Alla mina tatueringar har en betydelse och tatueringen på mina revben har en fin betydelse.
- denna är hebreiska och den betyder "För hela världen är du kanske bara en person, men för en person kan du vara hela världen." (Tack för översättningen Thomas  ).
Jag har en japansk vän och en vän från Israel (han talar och skriver hebreiska) så jag vet mina tatueringar är okej.
Nu jag vill ha en tatuering på min fot, en bild eftersom alla mina tatueringar är skrifter.

Försöker laga mat

Om tre veckor är Philip 22! Så jag skulle baka en kaka till honom. Jag frågade honom och han sa "baka en pannkakstårta". Faan!

Jag är inte bäst på att laga mat, allting jag bakar eller lagar blir inte så bra. Jag vill inte förgifta honom!

Jag tittade på internet och hittade en bild av en pannkakstårta. Ser gott :) 


ÖNSKA MIG LYCKA TILL!
Nom nom

Puss o kram!

Blond, brun, svart eller rött?

Jag tänkte på att man kanske skulle färga håret innan jag flyttar till Stockholm i januari.
det kostar för mycket (blont hår) - 850kr varje gång. Jag kommer inte att ha ett jobb i början så kanske det är bättre att spara pengar. ELLER skulle jag färga mitt hår brunt, svart eller rött?
Jag vet inte!
Puss o kram

Bra, dåligt, glad, ledsen

Idag köpte jag mina flygbiljetter från Ryanair. Det kostar mig 800kr för returresan. Jag är nöjd eftersom det kostar mig 1350kr i mars. Alla jag känner ogillar Ryanair, "de är skit" "de tar betalt för allt" men jag har inga problem med dom. :)

jag har också köpt min pojkväns födelsedagspresenter, så nu är jag fattig.
jag såg de mest underbara skorna igår och eftersom jag är fattig så måste jag glömma dem.
Snälla gud, kan jag få vinna lite pengar?
Jag tycker min svenska är skit idag.. måste försöka bättre.
Jag har också köpt min pojkväns födelsedagspresenter, så nu är jag fattig.
Jag såg de mest underbara skorna igår och eftersom jag är fattig så måste jag glömma dem. :(
Snälla gud, kan jag få vinna lite pengar?
Jag tycker min svenska är skit idag... måste försöka bättre...

Vill ha

Jag gillar denna tröja, jag tittade på Lindex och såg den. Jag gillar verkligen den! Jag vill ha den nu haha.
Jag vill att Philip köper den till mig, kanske till jul...
Jag skulle köpa den mig själv men det kostar för mycket att posta till england.
http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=9137401&styleid=9137393&path=3403475;3215210;3232566;3563771;9653
Puss o kram :)
Jag tittade på Lindex och såg den/blusen.

Välkommen till min blogg

Hej och välkommen till min blogg.
Jag kommer från England och försöker lära mig svenska, hoppas att jag blir bra på det snart.
Hej och välkommen till min blogg :)
Jag kommer från England och försöker lära mig svenska, hoppas att jag blir bra på det snart!
Jag vet inte om någon kommer läsa detta, men jag tror att bloggen hjälper mig att snabbare lära mig mer svenska.
i alla fall ... jag loggar ut nu och lämnar er med en bild på min mycket lustiga solbränna.
haha
Puss o kram

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu