Just nu...

Libanesisk sallad och en bra bok :)

Igår

Igår åkte vi till P's morbrors hus på landet. Jättemycket öl, vin, mat och cheesecake =) Jag träffat hunderna Melvin och Minna. ÅH FAN VAD SÖTA DE ÄR. De är Cairns Terriers och är sååååååå söta.


Påsk =)

Glad påsk allihopa =) Jag åkte till staden igår och åt spansk mat på Tapas Bar i gamla Stan med P och hans kompis Adam (vi väntade en timma eftersom Adan jobbar som en sjukskörterska och hade mycket att göra. Jag åt patatas bravas (potatisar med tomatsås och aloli - jättegött och kyckling med honungsenapsås - jättegott också. Sen åkte vi hem, köpte lite godis och tittade på Juno. Mysigt =)

Idag ska vi åka till älsklings mammas bror och träffa honom och hans hundarna.

Jag söker på en denimskjorta (ljusblå) men kan inte hitta en. Buhu. Vet någon vart jag kan hitta en ljusblå denimskjorta så säg till =)

Vill ha :)

Jeans från Bikbok 499kr
Skjorta från Bikbok 249kr
Linné från HM 99kr
Leggings från Nelly.se 149kr

Just nu...

Yakitori...muuums :D

Kul i helgen :)

Gratis smör på tcentralen på fredag haha, fjärilshuset på lördag och söndagmys :) Älsklingen var rädd för fjärilar, så söt, men vi hade en jättebra helg iaf :)

Fredag Fun!

Jag, greg och älsklingen åkte till Långholmen på fredag, klättrade upp på ett berg och hade lite mat, lite drinkar och solade :) Skönt!

Dagens Låt


SOL :D

Åh skönt :D Dags att solbada med Greg idag efter jag tvättat. I NEED A TAN!


Shopping :)

Jag köpt smink och kroppscrub från Kicks och Hm på söndag. Jag ska ha lite kul med sminket ikväll och skapa olika looks :) Foundationen är okej men inte lika bra som Dior foundation (bästa foundationen i hela världen ;) )

Vill ha :)

Alla från Gina Tricot

Mer bilder =)


Min avskedsfest

Åh, min avskedsfest bilder hihi. JÄTTEkul och skönt! (vi råkade trasha stället =P)



Biljard kul =)

Förra helgen spelade jag biljard med min pojkvän och hans vänner. Jessica har fantastiskt hår och jag tycker hon är modig!






Bilder från helgen!


Skor

Jag behöver verkligen ett par skor till en hardstyle kväll på Göta Källare.
Kanske?

Bilder från helgen :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu